shop-img

OVER ONS

Sinds 1988 houdt Juwelier Vrancken zijn familietraditie in eer.  Als 5e generatie is Stefan Vrancken gekend voor zijn ervaring, snelle service en aanbod juwelen en horloges voor elk budget. Grote troef is dat deze juwelier alle horloges en juwelen in eigen atelier herstelt . Dit merkt u niet enkel aan de correcte prijs, maar ook aan de vlotte bediening.

In zijn aanbod vindt u luxueuze topmerken en hippe fashionmerken in elke prijsklasse. Met zijn collectie Seiko Astron weet Juwelier Vrancken zich te onderscheiden. Als een van de weinige verdelers in België kan u hier dit klassenmerk terugvinden.

Gediplomeerd horlogemaker en goudsmid Stefan staat u, samen met zijn echtgenote Griet, persoonlijk te woord voor het nodige advies.

U KAN BIJ ONS OOK TERECHT VOOR

Herstellingen van Horloges

Plaatsing van oorgaatjes

Wij zijn erkend plaatser van studex oorbellen. Ruime keuze aan inschietoorbellen, steeds ontsmet en beschikbaar in medisch staal en goud. Gaatjes worden ook steeds met de twee tegelijk gemaakt. Men krijgt steeds na het plaatsen een flesje anticept mee. Hiervoor hebben wij reeds enige tijd een certificaat behaald.

certificaat-01